Heeft u vragen? Grote kans dat u niet de eerste bent met deze vraag, kijk in de onderstaande lijst of uw vraag er tussen staat. Staat deze er niet tussen, neem dan contact op via het formulier op onze contact pagina.

Vallen de rolschaatsen klein groot of normaal?

De rolschaatsen vallen wat betreft de maat normaal. Mocht u een halve maat hebben of echt twijfelen. Dan adviseren wij om voor de zekerheid een maat groter te reserveren.

De rolschaatsen vallen een beetje klein. Daarom raden wij u aan om bij twijfel de maat naar boven af te ronden.

Is het maken van een reservering verplicht?

Nee, het maken van een reservering is niet verplicht. Wij raden het wel aan om zekerheid op skates in uw schoenmaat te garanderen. Uw reservering maakt u via dit formulier.

Hoe ver van tevoren moet ik een reservering maken?

Hoe eerder u reserveert, hoe eerder wij de rolschaatsen in uw schoenmaat kunnen achterhouden. Hier hangt geen minimale reserverings tijd aan vast.

Wat doe ik als ik op dezelfde dag wil reserveren?

Wanneer u op dezelfde dag nog wilt komen rolschaatsen kunt u bellen naar 088 398 50 70 voor een reservering. Op dit telefoonnummer worden alleen reserveringen voor de dag zelf aangenomen.

Kan ik een reservering maken als ik de schoenmaten nog niet weet?

Nee, de reservering die u maakt is voor de rolschaatsen. Zonder de schoenmaten kunnen wij geen reservering plaatsen. Onze baan is groot genoeg.

Hoe reserveer ik voor een kinderfeestje?

Voor een kinderfeestje kunt u hier het reserveringsformulier invullen en onder arrangementen het kinderfeestje selecteren. Hierbij is het belangrijk dat wij de schoenmaten ontvangen om een reservering te kunnen maken.

Hoe reserveer ik voor een arrangement?

Voor een arrangement kunt u hier het reserveringsformulier invullen en onder arrangementen het gewenste arrangement selecteren. Hierbij is het belangrijk dat wij de schoenmaten ontvangen om een reservering te kunnen maken.

Hoe reserveer ik voor een grote groep?

Wanneer u met een grote groep van onder de 25 personen langs wilt komen en geen speciale verzoeken heeft kunt u gewoon hier het reserveringsformulier invullen. Wilt u met een groep groter dan 25 personen langs komen, dan is dat ook geen probleem en willen wij u vragen om ons via dit formulier een bericht te sturen.

Kan ik met een groep buiten de openingstijden langs komen?

Ja, buiten de reguliere openingstijden gaan wij open voor een minimale omzetgarantie van 400,- voor de verhuur van skates. Neem hiervoor contact met ons op via dit formulier.

Wat is de minimale leeftijd?

Vanaf 20:00 hanteren wij een minimale leeftijd van 16+.

Welke schoenmaten kan ik bij jullie reserveren?

Wij hebben rolschaatsen van maat 34 t/m 48.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren voor Rocking Rollerz kan bovenop The Wall bij P2. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid en parkeren.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Eigen consumpties zijn niet toegestaan. De rollerdisco heeft een eigen bar waar u snacks en drankjes kunt bestellen. Voor de grote trek hebben wij een eigen restaurant war u kunt dineren en borrelen.